İl Genelinde 8. ve 12. Sınıflara Yönelik Online Deneme Sınavı

İl Genelinde 8. ve 12. Sınıflara Yönelik Online Deneme Sınavı

03.05.2021 1205

Değerli Öğrencilerimiz;

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün AKADEMİK İZLEME projesi kapsamında okullarımızın 8'inci ve 12'inci sınıf öğrencilerine yönelik online (çevrimiçi) olarak deneme sınavları yapılacaktır. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz içinde bulunduğumuz pandemi döneminde siz değerli öğrencilerimize ulaşıp gireceğiniz sınavlarda tecrübe kazanmanızı amaçlamaktadır. Bu dönemde sizler sınavlara hazırlanırken İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün imkanlarından yararlanarak tecrübelerinizi arttıracak ve olabildiğince değişik soru tiplerine internet erişimi olan her noktadan ulaşabileceksiniz.

Evinde internet erişimi olmayan öğrencilerimiz okullarımızın EBA DESTEK NOKTALARINDAN yararlanabileceklerdir. Böylece her öğrencimize ulaşılmış olunacaktır.

Sizler, hazırlanan Akademik İzleme Sınavında eksiklerinizi görebilecek, geliştirilmesi gereken kazanımları öğretmenlerinize sorarak eksiklerinizi tamamlayabileceksiniz. Bu sistem siz değerli öğrencilerimizi başarılı ya da başarısız olarak nitelemek yerine sadece sizlerin sınav tecrübesini arttırmaya yönelik bir çalışma olup, eksiklerinizi tamamlamayı amaçlamaktadır.

Sisteme giriş yapabilmek için:

1- http://sinavankara.com/ adresine giriş yapınız.

2- Açılan ekranda kullanıcı adı bölümünde **** yazan kısımlara okul numaranızı yazınız. Aynı şekilde şifre bölümüne de okul numaranızı yazınız. Örnek: Okul numaranız 1111 ise, kullanıcı bölümüne 1111_733765@1111.com yazıp; şifre bölümüne de yine 1111 yazarak oturumu aç butonuna basınız.

3- Sisteme giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Ekte sunulan kılavuzu dikkatle inceleyiniz. Sınav uygulama takvimi ile ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

SAĞLIKLA KALINIZ. HAYDAR ALİYEV ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

 

Ekler:

Online Sınav Öğrenci Kılavuzu

Tarih ve Saat

Online Sınav Duyurusu