Okulum Temiz Belgemizi Güncelledik

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belgeyi almaya hak kazanmıştı. Belgemizi bu sene de okulumuzda sağlanan hijyen şartlarının ve enfeksiyonu önleme uygunluluğunun devam etmesi sonucu yeniledik.

28.09.2021 497

Okulumuz, yapılan denetimler sonucu Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü onaylı  "OKULUM TEMİZ" belgesini almaya hak kazanmıştı. Böylece COVID-19 salgınının önlenmesine yönelik okul içerisinde hayata geçirdiğimiz önlemler resmi belgeyle tescillenmişti. Okulumuzda sağladığımız hijyen şartlarının ve enfeksiyonu önleme uygunluluğunun devam etmesi sonucunda  "OKULUM TEMİZ" belgemizi güncelledik.

Başta Müdür ve Müdür Yardımcılarımız olmak üzere çalışmalarda emeği geçen bütün personelimize teşekkür ediyoruz. İçinde bulunduğumuz süreci bu tedbirlerle güvenli bir şekilde geçirip  tüm öğrencilerimizle yüz yüze eğitime devam etmek istiyoruz.

28-09-2021