Temiz Sınıf Temiz Okul Projesi

Temiz Sınıf Temiz Okul Projesi

  Değerli Öğrencilerim,   6 Eylül 2021 tarihinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına "Merhaba" dedik. Bununla birlikte,""okulumuzu nasıl daha da güzelleştirebilir ve daha da yaşanır hale getirebiliriz" diye düşündük. Bu aşamada, öğretmenlerinizle ve siz değerli öğrencilerimizle birlikte, okulumuzu temiz; daha da temiz ve hijyenik hale getirmek için "Temiz Sınıf Temiz Okul" projesini başlattık. 

17.09.2021 2342

17-09-202117-09-2021

 

 

 

 Bu projede

 

Daha temiz bir sınıf ve okul ortamı oluşturulması,

Siz değerli öğrencilerimizde temizlik bilincinin pekiştirilmesi, temizliğe önem verme ve çevresini temiz tutma alışkanlığı kazanılması ve de bu bilinci yakın çevrenize de aşılamanız amaçlanmıştır.

             

Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için okulumuzda öğretmenlerimizden oluşan bir proje ve değerlendirme ekibi kurduk. Proje ekibimiz her hafta sınıfları denetleyerek aşağıdaki tabloda belirtilen kriterleri puanlayacaklardır ve her hafta Cuma günü Bayrak Töreninde birinci olan sınıfı açıklayacaktır. Birinci olan sınıf ayrıca web sayfasında ve giriş kattaki duyuru ekranında yayınlanacaktır . Her hafta yapılan değerlendirme sonuçlarına göre puanlar Ocak 2022 ayında toplanacak ve ortalaması alınacaktır. En yüksek puana sahip sınıf, ödül olarak Proje Ekibi Öğretmenleri ve İdaremizle birlikte ücretsiz olarak okul dışı bir etkinliğe götürülecektir. 

 

Haydar Aliyev Ortaokulu'nun siz değerli öğrencileriyle birlikte "Temiz Sınıf Temiz Okul" projemiz  20 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. Projemizin yürütülmesinde en üst düzey gayreti göstereceğinize ve okulumuzu daha da güzel hale getireceğinize inancım sonsuzdur.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Oktay KABASAKAL