Haydar Aliyev Ortaokulu

Vizyon: Eğitimin yenilikçi gücü olmak.

Misyon: Milli değerlere ve sorumluluk bilincine sahip, başarıyı ve çağdaşlaşmayı hedef edinen, sorgulayan, çevreyi seven, özgün ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 1- Küçük Kızlar Hentbol Takımımız 2006-2007 Öğretim Yılında Türkiye Şampiyonasında 2. olmuştur. 2- Haydar Aliyev İ.Ö.O., Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı "TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL Projesi" kapsamında "BEYAZ BAYRAK" almıştır. 3- " Eko Okullar Kapsamında Çevre Konusunda" yapmış olduğumuz başarılı eğitim çalışmaları neticesinde okulumuza "YEŞİL BAYRAK" verilmiştir. 4-Kızlar Hentbol takımımız 2009-2010 Türkiye şampiyonu olmuştur. 5-Kızlar Hentbol takımımız 2010-2011 Türkiye şampiyonu olmuştur. 6-Mavi Gök Yeşil Bayrak projesi kapsamında yeşil bayrak ödülü almıştır.

Pansiyon Bilgileri: Pansiyon Bulunmamaktadır.
Saatler: 08:45-15:20 (ÖĞLE ARASI DİNLENME ZAMANI 12:10-12:50 SAATLERİ ARASINDADIR.)
Isınma: Kalorifer - Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OKULUMUZA KAYITLAR ADRES TABANLI OLARAK YAPILMAKTA, HERHANGİ BİR PUAN VERİSİ KULLANILMAMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: OKULUMUZ TEMEL EĞİTİM KURUMU OLDUĞUNDAN YGS/LYS SINAV BİLGİSİ YOKTUR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: OKULUMUZ TEMEL EĞİTİM KURUMU OLDUĞUNDAN YGS/LYS SINAV BİLGİSİ YOKTUR.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZ İLÇE VE İL GENELİNDE SPORTİF MÜSABAKALARA HER YIL ETKİN BİR ŞEKİLDE KATILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: HER YIL 5. SINIFTA 5-6 ŞUBE AÇILMAKTA, ÖĞRENCİ SAYISI ŞUBE BAZINDA 30´U GEÇMEMEKTEDİR.

Telefon - (312) 250 10 59

WEB - https://haydaraliyevortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Uğur Mumcu Mh. 1617. Cadde. No.3 06370 Batıkent, Yenimahalle/ANKARA

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Adres - Uğur Mumcu Mh. 1617. Cadde. No.3 06370 Batıkent, Yenimahalle/ANKARA

Ulaşım Kızılay´dan ulaşım: Kızılay-Batıkent güzergahı metrosuna binilir. Ostim durağında inilir. 297 no´lu Belediye Ring Otobüsüne binilir. Okul durağı olan 6. durakta inilir. Ulus´tan ulaşım: Ulus-Rüzgarlı´dan kalkan Batıkent-Jandarma-İnönü minibüslerine binilir. Batıkent Vedat Dalokay Parkında inilir. 7. cadde üzerinde ilerleyerek Okul Kavşağına gelinir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık yaklaşık 12,5 km ve İlçe merkezine uzaklık yaklaşık 9 km