6/B Sınıfı Bu Dönemin Bir 'İncisi' Oldular

6/B Sınıfı Bu Dönemin Bir 'İncisi' Oldular

"Temiz Sınıf Temiz Okul" projesinde 1. dönem birincisi olarak proje öğretmenleriyle bowling oynamaya gitme hakkı kazanan sınıf 6/B oldu. Öğrencilerimiz 15 Ocak Çarşamba günü saat 10.00'da  Atlantis AVM'de yer alan Joiland Bowling salonuna götürülecektir. 14 haftada 11 defa birinci olan 6/B sınıfı öğrencilerimizi ve  Sınıf öğretmenleri Betül GÜVENBAKIR'ı tebrik ederiz.

 

Projede emeği geçen öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Oktay KABASAKAL teşekkür ederken, Müzik öğretmenimiz Koray ERÇAKIR "Bu proje sayesinde güzel bir farkındalık yarattık ekip olarak. Tüm ekip arakadaşlarımı tebrik ediyorum böyle uzun soluklu bir projede yer aldıkları için" şeklinde konuştu. İngilizce öğretmenimiz Ceren UĞURLU SEYHAN "Öğrencilerin bizleri görünce hemen yerde bir kağıt var mı diye bakmaları, 'hocam bir sınıfıa gelir misiniz? Geri dönüşüm kutusu hazırladık' diye çağırmaları ve bu eğitim sürecinin bir parçası olmak bizler için çok keyfliydi" dedi.

Betül GÜVENBAKIR "Çocuklarım çok çabaladılar, tebrik ediyorum onları. Bu ödülü hakettiler. Çok sevinecekler. Bize bu fırsatı tanıdığı için Okul Müdürümüze teşekkür ederim" dedi.

10.01.2020 772

Sınıfların haftalar içerisinde göstermiş oldukları başarı tablosu:

10-01-2020