Haydar Aliyev Ortaokulu Bağış Hesap Bilgileri

Kıymetli velilerimiz,

Uzun bir aradan sonra kavuştuğumuz Okulumuzda Eylül ayından bugüne 4 aylık bir süreyi geçirmiş bulunuyoruz. Bu süre zarfında Okulumuzda sizlerin bilip gördüğünden daha fazla, duymadığınız ve görmediğiniz bir dizi tadilat ve bakım onarım eksiksiz olarak tamamlanmıştır. Okulumuz öğrencilerimiz için tertemiz,  pırıl pırıl,  tam donanımlı,  disiplinli,  güvenlikli ve sıcacık bir Eğitim Yuvası olarak faaliyetine devam etmektedir. Bu süreçte üzülerek bildirmek zorundayım ki sizlerden beklediğimiz ilgiyi ve desteği bulabilmiş değiliz. Bir çok sınıfımızdan hiçbir bağış katkısı gelmediğini üzülerek belirtmek zorundayım. Okullar,  unutmayın ki sizlerin destek ve katkıları ile daha güçlü ve kaliteli hale gelebilir. Deneme Sınavlarımız,  Tübitak Bilim Fuarımız, Aylık olarak düzenlenen Fen Bilimleri etkinlik alanları ile devam eden eğitim öğretim faaliyetlerimize desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umut ediyorum.

Saygılarımla..

Rukiye YILMAZ